Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Kuljetusliike Vuorenpää Oy
Puistomäentie 3
13600 Hämeenlinna
Y-tunnus: 2815738-4
Puh: 03 612 1602

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi
Kuljetusliike Vuorenpää Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Verkkosivuihin liittyvä rekisteri sijaitsee Kuljetusliike Vuorenpään ulkopuolisella suojatulla palvelimella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät vain ne henkilöt, joiden tehtäviin se kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Kuljetusliike Vuorenpään verkkopalvelun tietoihin pääsevät ja niitä käyttävät vain ne toimihenkilöt, joilla työnsä puolesta on oikeus ja tarvittavat käyttäjätunnukset.

10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

11. Tarkastusoikeus
Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu Kuljetusliike Vuorenpään asiakasrekisteriin. Tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisena ja rekisteröidyn on pystyttävä todentamaan henkilöllisyytensä.

Tarkastuspyynnössä tulee ilmetä vähintään seuraavat tiedot:

  • Asiakkaan/rekisteröidyn nimi
  • Jakeluosoite
  • Postinumero ja -toimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Henkilötunnus
  • Puhelinnumero

Tarkastuksen kohde, eli mitä tietoa rekisteröity hakee:

  • Kaikki tiedot
  • Erikseen luetellut tiedot sekä
  • Paikka ja päivämäärä
  • Rekisteröidyn allekirjoitus ja nimenselvennys

 
 
 
 

Kuljetusliike Vuorenpää Oy

 03 612 1602   simo@kuljetusliikevuorenpaa.fi
Rekisteriseloste


Vaihtolava-, nosturi- ja kuljetuspalvelut Hämeenlinnassa