Yritys

Maidon jakelusta kaikki alkoi.

Kari Vuorenpää perusti yrityksen vuonna 1992 kuljettamaan maitoa Hämeenlinnassa. Liiketoiminta laajeni kuuden vuoden kuluttua, kun yrityskaupan myötä Kuljetusliike Vuorenpää alkoi tarjota myös vaihtolavapalveluita.

Alkuvuosina kaikki kuljetukset pystyttiin hoitamaan yhdellä autolla. Toinen vaihtolava-auto hankittiin vuonna 2007 ja neljän vuoden kuluttua oli aika hankkia kolmas. Liiketoiminta on vain kasvanut kysynnän lisääntyessä. Suurin kasvu yrityksen työmäärässä ja kaluston määrässä on tapahtunut viimeisten viiden vuoden aikana.

Yritys hoitaa nykyisin myös soran- ja maanajot sekä työkoneiden ja henkilönostimien lavettikuljetukset. Toimitusjohtaja Simo Vuorenpää on ollut mukana yrityksen muissa töissä jo ennen ajokortti-ikäänsä ja ajoluvan saatuaan täysipäiväisesti.

Simon isä ja yrityksen perustaja, Kari Vuorenpää on edelleen vahvasti yrityksen töissä mukana ja toimii hallituksen puheenjohtajana. Yritys työllistää kymmenkunta työntekijää Hämeenlinnassa.

Nykyisin yrityksen käytössä on kahdeksan ajoneuvoa joista suurin osa täyttää EURO6 -luokan päästönormit. Kaikessa toiminnassamme pyrimme huomioimaan ympäristönäkökulmat ja kaluston monipuolisuuden ansiosta ajoneuvojen hyvä käyttöaste vähentää päästöjä.

Kuljetusliike Vuorenpää Oy

 050 323 8088   simo@kuljetusliikevuorenpaa.fi
Rekisteriseloste


Vaihtolava-, nosturi- ja kuljetuspalvelut Hämeenlinnassa

Verkkosivut Opiferum Oy